SYNΛPSI

Kerta kiellon päälle. Huhtikuun 27. ja 28. päivä 2018.

SYNΛPSI laitettiin syväjäähän 10-vuotisjuhliensa myötä helmikuussa 2016. Halloweenina 2017 lupauduttiin pitämään yhdet bileet, joten SYNΛPSI aktivoituu huhtikuun 2018 viimeisenä viikonloppuna kaksipäiväisen tapahtuman merkeissä.

"Kerta kiellon päälle" -viikonloppu pitää sisällään kaikille aisteille virikkeitä tarjoavaa ohjelmaa - runohowta, synkiöleipuria sekä parasta vaihtoehtoista elektronista musiikkia live-esiintymisien ja DJ-vetojen muodossa.

Ohjelma

Ben Bloodygrave (live)

Ben Bloodygrave (live)

Ultra-underground-trendikäs Berliinin hipster-soundi "minimal wave" - juuri sillä oikealla tavalla tehtynä. Punk elektronisessa kontekstissa - juuri sillä oikealla tavalla tehtynä.

Cryo (live)

Cryo (live)

Raskaat bassolinjat ja rummut luovat minimalistisen ja aggressiivisen tunnelman, jota täydentää melodioiden ja laulun luoma vivahteikkuus ja pehmeys. Cryo ei ole yritys luoda pop-musiikkia, joka sopisi kulloisinkiin trendeihin ja myisi paljon levyjä. Älä uhraa taidetta taloudelle!

ErilaZ (live)

ErilaZ (live)

Pohjoismaista mystiikkaa, elektronisen musiikin tarkkuutta ja metallin villiä asennetta samassa paketissa on ErilaZin tavaramerkki.

Erk Aicrag & Marc Engel (DJ)

Erk Aicrag & Marc Engel (DJ)

Jokainen, joka oli paikalla kun Erk edellisen kerran veti klubillamme harvinaisen DJ-settinsä, muistanevat miten siistiä se oli. Tällä kertaa odotukset syytä laittaa vähintään yhtä korkealle kun Rabia Sorda DJ-duo saapuu tänne. Elektronista musiikkia ilman rajoitteita.

ILΛRI 0 (leipuri)

ILΛRI 0 (leipuri)

Helsingin vaihtoehtoscenen virallinen synkiöleipuri on useita kertoja ilahduttanut klubiväkeä eri tapahtumissa design-pipareillaan. Klubin uudelleenjäädytysjuhlissa luvassa korvakarkin ohella myös makunystyröitä kutittelevia kokemuksia.

Jenni Nikinmaa (runoshow)

Runoesitys. Odotettavissa on vain odottamatonta, kun Jenni esiintyy.

K-109 (DJ)

K-109 (DJ)

#alternative #electronic

Metal Machine Girls (valo ja dekoraatio)

Androids with pearls. Attacking the core.

Miseria Ultima (live)

Miseria Ultima (live)

Korkeaoktaanista aggrotechiä tyylipuhtaimmillaan. Potkiva rumpuosasto, raa'at laulut ja tarttuvat melodiat. Tarvitseeko mitään muuta?

Ohmi (DJ)

Ohmi (DJ)

Sekret Teknik (live)

Sekret Teknik (live)

"Syntetisaattori-dystopiaa ydinsodaa edeltävästä maailmasta" kuuluu Sekret Teknikin virallinen kuvaus. Elektronisen kylmiä äänimaisemia ja laajalla skaalalla elektronisen musiikin vaikutteita aina 80-luvulta tähän päivään timantinkovassa paketissa.

Snowdrop (DJ)

Snowdrop (DJ)

Stigmatroz (live)

Stigmatroz (live)

Barcelonasta käsin toimivan Stigmatrozin juuret ovat syvällä Latinalaisessa Amerikassa, ja bändin tyyli on tämän mukaisesti täynnä tulisuutta. Kummallakin jäsenellä on pitkä tausta erilaisista musiikillisista projekteista, mikä heijastuu myös bändin vaikutteisiin. Musiikillisesti Stigmatroz on sekoitelma darkwavea, aggrotechiä ja punkia, johon live-muodossa lisätään sopiva määrä teatraalisuutta.

Liput

Liput:
2 päivää: 25 eur (ovelta)
1 päivä: 15 eur (ovelta)

Lippujen ennakkomyynti on päättynyt, mutta lippuja saa ovelta. Ovella maksuvälineenä käy käteinen (jos mitenkään mahdollista, niin varaathan tasarahan).

 

Info

Kysyttävää? Älä epäröi olla yhteydessä allaolevalla yhteydenottolomakkeella